Ware Misdaad

De Openbaring van Arsène Goedertier - door Chris Noppe (voorintekenen met korting tot 1 september 2014)



In 1999 start politie-inspecteur Chris Noppe een onderzoek naar het paneel de Rechtvaardige Rechters, gestolen uit het Lam Gods in de Sint-Baafs van Gent. Het spoor leidt naar de crypte van Laken en het graf van koning Albert I, ook in 1934 vermoord in Marche-les-Dames...

Chris Noppe zet het verhaal nu voort dat hij begon met zijn spraakmakende boek Het geheim van de Rechtvaardige Rechters: een koningsgeschenk (2001). Maar deze keer concentreert hij zich voluit op de mythomaan Goedertier, die gedreven door godsdienstwaanzin de meest onvoorstelbare expeditie van de twintigste eeuw start. Vóór Noppe heeft nog nooit iemand de gekende speurtochten van Goedertier geanalyseerd, zoals deze naar de moordenaar van Jeanneke Van Calck. En is het een toeval dat het Brusselse meisje dezelfde verminkingen vertoont als de verschijning van de Maagd Maria in Borgerhout? Voor de "religieus determinist" die Goedertier is, bestaat het toeval niet.

Door de analyse van Goedertiers speurtochten te toetsen aan twee codes die hij verwerkte in zijn briefwisseling, verschaft Chris Noppe de lezer een nieuw en verbluffend inzicht in motieven en achtergronden van de twee grootste Belgische mysteries van de vorige eeuw: de "whereabouts" van het paneel de Rechtvaardige Rechters, in 1934 gestolen uit het Lam Gods... en het dodelijk "ongeval" van koning Albert I in Marche-les-Dames, een paar maanden eerder.

Waarom was koning Boudewijn zo geïnteresseerd
in het lot van de Rechtvaardige Rechters?

De Openbaring van Arsène Goedertier verschijnt in oktober 2014. Het boek zal verkrijgbaar zijn in alle online boekhandels (Bol.com, Standaard Boekhandel, Cosmox, Azur,...) én kan besteld worden in uw plaatselijke boekhandel (met het ISBN nummer 9789462547896).  Tegelijk met de paperback verschijnt ook een ebook (PDF).

Tot 1 september 2014 - of tot 100 voorintekeningen - kunt u een Speciale Editie van De Openbaring van Arsène Goedertier, als paperback of PDF, bestellen aan voorintekenprijs. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar voorintekening@everstorybooks.com met uw naam + adres + telefoonnummer. U ontvangt dan een automatische bevestiging. Uw voorintekening/bestelling wordt van kracht zodra u het corresponderende bedrag hebt gestort op het rekeningnummer dat in onze antwoordmail wordt meegedeeld of via Paypal. De overschrijving dient vóór 1 september 2014 gebeurd te zijn. 


In de loop van oktober 2014 zal de paperback vervolgens opgestuurd worden naar het postadres dat u ons hebt bezorgd, de PDF naar het door u opgegeven emailadres.

Paperback voorintekenprijs: € 25 - na 1 september 2014: € 29,50
PDF voorintekenprijs: € 10 - na 1 september 2014: € 14,99
Paperback + PDF voorintekenprijs: € 30




Boekspecificaties
Formaat Groot 1 (193mm x 260mm)
Kleur Z/W
Papier Romandruk 90gr crème opdikking 1,85 (standaard boekpapier)
Binding Paperback
Omslag afwerking Glans
Aantal pagina's 405
Boekdikte 34mm
Boekgewicht 945gr
ISBN: 9789462547896

Populaire posts